Kezdje itt az ingatlan keresést!

Nagymaros , Liliom út

Terület3340 m²

Irányár

65 000 000 Ft


Egyéb tulajdonságok: tehermentes


Eladó Telek

Nagymaros - Liliom út, 3340 m²-es, telek

KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG NAGYMAROSON!

Megvételre kínálunk 5 db külön helyrajzi számmal rendelkező egybefüggő lélegzetelállító örökpanorámával rendelkező, összesen 3340 m2-en elhelyezkedő telkeket egyben, melyek Nagymaros egyik legmagasabb pontján találhatóak!

A telkeken jelenleg két ház található. Az egyik egy bontandó kis gazdasági épület, a másik pedig egy felújítandó vagy bontandó állapotú faház, melyhez dunai panorámás terasz is tartozik.

A telek üdülő besorolású, és 10%-ban beépíthető. A telkek egyesítésére, mérete miatt akár több ház, vagy lakás építésére is van itt lehetőség. A helyi építési szabályzat miatt a telkeket egyben lehet megvásárolni, mivel így biztosított a kellő távolság a telkek oldalhatáraitól.

A telekek szélessége összesen 35 méter, hosszúsága pedig 71 és 110 méter között változik. Az alapterületből 1850 m2 sík terület, a maradék pedig hegyoldal, tereprendezés után akár lépcsőzetes kialakítással hasznosítható ez a telekrész is.

Alapterület: 3340 m2
Bekötött közművek: víz, villany, gáz
Besorolás: Üdülőterület

A telkek csak egyben eladóak, mivel a HÉSZ által hozott szabályok miatt csak így lehetséges a telek beépítése!

Amennyiben szeretné megtekinteni Nagymaros legnagyobb összefüggő eladó telkét, akkor keressen bizalommal és megmutatjuk!

Elhelyezkedés: 2626, Nagymaros, Liliom út

Környezet: Csendes, madárcsicsergős környezet, szomszédban legfőképpen nyaralók és vendégházak találhatóak, de sokan már életvitelszerűen is élnek a környéken.

Közlekedés: A telektől nagyjából 15 perc sétával elérhető a Nagymaros-Visegrádi vonatállomás, ahonnan Budapest fele is indul vonat 45 perces menetidővel. Gépjárművel könnyen megközelíthető, aszfaltozott, de meredek úton keresztül.


  • Telekterület 3340 m²
  • Utcafronti szélesség 35 m
  • Közművek víz, villany, gáz

Címkék

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk