Kezdje itt az ingatlan keresést!

Vác , Vác, Diosvölgy utca

Terület3402 m²

Szobák száma0

Irányár

10 500 000 Ft

Eladó Mezőgazdasági ingatlan

Vác - Vác, Diosvölgy utca, 0 m²-es, mezőgazdasági ingatlan

Eladó, Vác, Diósvölgy részében két helyrajzi számon nyilvántartott, 3402 m2 területű telek.
Diósvölgy, Vác város területének külterületi részében helyezkedik el, ahol jellemzően „kiskertek”, üdülők, szőlők és gyümölcsösök találhatóak.
A megvételre kínált telkek két helyrajzi számon nyilvántartott, zártkerti ingatlanok, melyek a természetben közvetlen egymás mellett helyezkednek el. A városi HÉSZ alapján MK-3 besorolású,(kistelkes kertövezet), így a megengedett legnagyobb beépítettség a terület 3%-ban engedélyezett.
A 407 négyzetméteres telken épült egy betonalappal ellátott 18 négyzetméteres, térképen feltüntetett, gazdasági épület, melyben a villany bevezetésre került. A vezetékes vízhálózat nem elérhető, fúrt kúttal nem rendelkezik.

A 2915 négyzetméteres terület, lejtős, alsó részéből kiváló kilátás nyílik a Duna, Pest felé tartó szakaszára, a Naszály hegység erdős területeire. Tulajdonosai, korábban gyümölcstermesztéssel foglalkoztak, ezért megtalálható rajta a dió, megy és a cseresznyefa.
Tulajdoni lap szerinti nyilvántartott adatai:
• 2915 m2 (szántó)
• 407 m2 (kert és gazdasági épület)
• művelésből nincs kivonva, így alkalmazni kell a földforgalmi törvény szabályait
Elhelyezkedés és megközelítés: Vác központjától kb.5 kilométer távolságra található. A terület, Diósvölgy, Bükkfa utca felső szakaszával határos, gépjárművel közvetlenül a M2-es autóútról, Nyulas dűlő irányából lehetséges, illetve a Verőce irányába tartó 12 sz. útról lekanyarodva, a Vilmoskörte utcából elérhető.
Ez a terület kiváló lehetőséget nyújt mindazoknak, akik a természet közelségét és a mezőgazdasági tevékenységeket kedvelik.
irányára: 10.500.000 Ft.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem, lépjen velünk kapcsolatba a részletekért!

Elhelyezkedés: 2600, Vác, Vác, Diosvölgy utca

Környezet: Diósvölgy, Vác város külterületi részében helyezkedik el, ahol jellemzően „kiskertek”, üdülők, szőlők és gyümölcsösök találhatóak.

Közlekedés: Elhelyezkedés és megközelítés: Vác központjától kb.5 kilométer távolságra található. A terület, Diósvölgy, Bükkfa utca felső szakaszával határos, gépjárművel közvetlenül a M2-es autóútról, Nyulas dűlő irányából lehetséges, illetve a Verőce irányába tartó 12 sz. útról lekanyarodva, a Vilmoskörte utcából elérhető.


  • Telekterület 3402 m²
  • Közművek villany

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk