Kezdje itt az ingatlan keresést!

Üllő , Pesti út 100/A

Terület335 m²

Szobák száma6

Irányár

120 000 000 Ft


Profil megkötés: Gyógyszertár


Kirakat: Biztonsági üvegezéssel ellátott


Extrák: Klíma, riasztórendszer, kamera rendszer, saját parkoló


Eladó Egyéb üzlethelyiség

Üllő - Pesti út 100/A, 335 m²-es, egyéb üzlethelyiség, 6 szobás

Üllő városközpontjában a Csillag Gyógyszertár épülete, beépíthető tetőtérrel, plusz külön álló irodaépülettel, saját parkolóval eladó!

Az ingatlan Pest megyében, Üllő központi részén, a város közigazgatási és infrastrukturális központjában, családi házas övezetben helyezkedik el. Az ingatlan-nyilvántartás szerint „kivett irodaház”, mely kiváló elhelyezkedése miatt remekül hasznosítható. Az épület teljes alsó szintjén, 1995 óta jól működő, jól bejáratott vásárlói körrel, kiegyensúlyozott bevételi adatokkal rendelkező gyógyszertár üzemel. A magántulajdonban lévő, 673 m2-en elterülő gyógyszertárat, a felette beépíthető tetőtérrel, 2 irodával, valamint az épület melletti 25 m2-es, hatszögletű alakú irodaépülettel, saját belső parkolóval kínáljuk eladásra. A gyógyszertárat határozott idejű szerződéssel vállalkozás üzemelteti, mely folyamatos, biztos jövedelmet ígér új tulajdonosa számára. A vételár nem tartalmazza a gyógyszertárban található ingóságokat. Az udvarban látható 1 állásos zárt garázs, valamint a fedett rész alatti 3 gépkocsi-beálló, szintén a gyógyszertár üzemeltetőjének van bérbe adva kizárólagos használatra. A belső udvar parkolójának bal oldala a gyógyszertár épületéhez tartozik, ez 8-9 parkolóhelyet jelent. Az udvar jobb oldalán lévő parkolót a Rossmann és az emeleten működő GIM dolgozói, vendégköre használja. A belső udvarra való bejutás, ill. használhatóság miatt a terület nem lett kerítéssel leválasztva.
A gyógyszertár épülete felett jelenleg 2 irodahelyiség, valamint egylégterű beépítetlen tetőtér, mellette pedig önálló bejárattal rendelkező, hexagon alakú, 25 m2-es irodahelyiség található. A gyógyszertáron kívül minden kihasználatlanul áll.


Műszaki információk:
Az ingatlan 1949-ben épült, a teherhordó falak 20 cm-es vastagságú téglából készültek, kőporos vakolattal. A födémszerkezet vasbetonnal szerelt. Az utcafronti részen a sátortetős szerkezet 1995-ben lett felújítva, héjazata agyag cserép. A belső udvarból látható nyeregtető szerkezet pedig 2019-ben lett teljesen lebontva, és újraépítve. Héjazata agyag cserép, alatta párazáró fóliával. A födém nem szigetelt. A tető felújításakor a válaszfalak le lettek bontva, így egylégterű maradt a tetőtér. A közművek (villany, víz, csatorna, gáz) vezetékei a tetőtéri szintre feljönnek, de további vezetékezése nem lett kialakítva. Az épület „D” tűzveszélyességi osztályba tartozik.
Az emeleti 2 iroda ablakai dupla üvegezésű fa ablakok, a tetőtérben pedig 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag ablakok kerültek.
A gyógyszertár nyílászárói fából vannak, biztonsági üvegezéssel ellátva. Az épület kívül – belül kamerarendszerrel, riasztóval felszerelt. A meleg vizet gázbojler, a fűtést gázkazán biztosítja, utóbbi radiátoros hőleadással. Az eladó tér, a hűvös raktár, a labor és az iroda klímával felszerelt. A közművek fogyasztása, egyedileg mérhető. A falak felülete festett, csempézett, a padló hidegburkolattal, néhol plusz PVC-vel fedett, az irodahelyiség parkettával burkolt.
A 25 m2-es hatszögletű irodát a kapubejáró és a gyógyszertár fogja közre. Az iroda beton alapra épült, könnyűszerkezetű favázas, a határoló falak fóliázott üvegezéssel lettek ellátva. Tetőhéjazata zsindely. Három helyiség lett kialakítva, előtér, WC – kézmosó, irodaszoba, konyha. Minden helyiségben nyitható ablakok vannak. A meleg vizet villanybojler, a fűtést – hűtést inverteres klíma biztosítja. A közművek fogyasztása szintén egyedileg mérhető (víz, villany). Riasztóval felszerelt.

Alapterületek (lsd. alaprajz a fotóknál):
Gyógyszertár 166 m2
Tetőtér 144 m2
Hexagon iroda 25 m2

Videó elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=DycB-KbiljQ

Környék, közlekedés:
Az ingatlan közvetlen környezetében jellemzően lakó, kereskedelmi, szolgáltató ingatlanok találhatók. Infrastrukturális ellátottsága kiváló. Közvetlen szomszédságában a városi piac, Rossmann drogéria, Önkormányzat, rendőrőrs. Pár perces sétára található az Orvosi Rendelőintézet, Takarékbank, általános iskola, óvoda, sportcsarnok, Spar, TESCO és számtalan vásárlási, étkezési lehetőség.

Az üllői vasútállomás gyalog 10-15 perc. Vonattal Bp. NY-i pályaudvar 40 perc menetidő. A helyi buszmegálló 2 perc gyalog. Budapest autóval 35 perc távolságra van.

Bővebb információ esetén hívjon bizalommal!

Elhelyezkedés: 2225, Üllő, Pesti út 100/A, Csillag Gyógyszertár üzletház

Környezet: Városközponti helyen, főút mellett

Közlekedés: Az üllői vasútállomás gyalog 10-15 perc. Vonattal Bp. NY-i pályaudvar 40 perc menetidő. A helyi buszmegálló 2 perc gyalog. Budapest autóval 35 perc távolságra.


 • Alapterület 335 m²
 • Szobák száma 6
 • Hasznos terület 335 m²
 • Konyha területe 4 m²
 • Raktár és egyéb terület 41 m²
 • Szerkezet tégla
 • Állapot
 • Belsőállapot
 • Épület szintjeinek száma 2
 • Parkolás Saját parkoló biztosított
 • Parkolók száma 12
 • Építés éve 1949
 • Felújítás éve 2019
 • Belmagasság 275 cm

Címkék

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk